Välkommen

Välkommen till min blogg! Vad kul att du hittade hit!

Jag är en tjej som alltid är väldigt lyhörd, särskilt när det gäller nya saker. Jag testar gärna folks rekommendationer och delar gärna med mig i förhoppning att kunna hjälpa andra!

I denna bloggen kommer jag försöka samla allt jag lärt mig under mina år och förhoppningsvis hjälpa några, precis som andra har hjälpt mig!

Hoppas du tittar in igen!

// Call0

tisdag 23 oktober 2012

Håll avokadon grön



BRUN AVOKADO?!
Vem känner inte igen stressen inför en fest då man har planerat in avokado i salladen eller förrätten och oroar sig för att den ska bli brun. Det finns många knep, vissa dränker den i citron, vilket jag tycker är synd för det gör att den goda avokadosmaken försvinner och tas över av citronen. Andra väntar till in i det sista med att ge sig på avokadorna och skyndar gästerna ut till bordet för att servera innan den säger POOOFF och den blir brun.
Givetvis har jag lösningen på detta ilandsproblem. Ni kommer antagligen bara att skratta, men testa så ska ni få se. Det funkar!

När ni delar en avokado tar ni ut kärnan och istället för att slänga den lägger ni den i ett stort glas vatten. Låter den ligga där tills avokadon har intagit era magar istället och jag kan garantera er att den kommer hålla färgen. Du kan till och med ha en delad avokado i kylen i några dagar, UTAN att den blir brun. Fantastiskt tycker jag!
Det handlar om att ta hand om kärnan, hjärtat på avokadon. Så fort du tar ut kärnan ur vattnet så blir avokadon brun. Testa och se själva! Jag lovar er, det räddar er fest! ;)

Enjoy!

Inga kommentarer: